Adressen toevoegen

Er zijn verschillende manieren waarop je adressen kunt toevoegen;

1. B2B NL Database
  2. Anonieme websitebezoekers
  3. Online formulieren
  4. Importeren
  5. Handmatig
  6. API

small-number-1-callmonkey B2B NL Database

Onze ingebouwde B2B NL Database bevat alle 2,8 miljoen organisaties en 3,3 miljoen contactpersonen. De database wordt maandelijks geüpdatet met;.

• Adreswijzigingen
  • Nieuwe KvK-inschrijvingen
  • Uitschrijvingen
  • Faillissementen
  • Surseances
Adres selecter adressen selecteren vanuit CallMonkey
De adressen uit de B2B NL Database worden automatisch ontdubbeld

Lees meer over het toevoegen van adressen uit onze B2B NL Database

small-number-2-callmonkey Anonieme websitebezoekers

Ongeveer 25% van de anonieme B2B website bezoekers kan worden herkend o.b.v. het IP-adres. Deze adressen worden gematcht met de B2B NL Database en automatisch toegevoegd aan een campagne.

Abonnement LeadBoxer proefperiode in CallMonkey Sales Acceleration

Voeg een pixel toe aan je website en de anonieme bezoekers worden direct toegevoegd.

Maak gebruik van het gratis proefabonnement van 2 weken

Lees meer over het automatisch toevoegen van anonieme B2B websitebezoeker aan een campagne.

small-number-3-callmonkey Online formulieren

Je kunt eenvoudig de gegevens van (online) formulieren toevoegen via

• Zapier
  • PHP script

Zapier
Zapier is een applicatie waarmee je twee of meer applicatie aan elkaar koppelt. CallMonkey kan met meer dan 1.000 verschillende applicaties gekoppeld worden.

Bekijk hier de uitgebreide uitleg over het koppelen van een formulier van 123FormBuilders via Zapier met CallMonkey.

123 formbuilder Zapier CallMonkey

PHP script
Klik hier om zelf je (online) formulier rechtstreeks koppelen met een PHP en HTML script.

small-number-4-callmonkey Importeren

Bekijk onze uitgebreide pagina over het importeren van adressen.

importeren in CallMonkey

small-number-5-callmonkey Handmatig

Zowel de Administrator en Gebruikers kunnen zelf handmatig adressen toevoegen.

Het is ook mogelijk om handmatig adressen selecteren uit de B2B NL Database.

Handmatig adressen toevoegen uit de B2B NL Database

Gebruikers kunnen alleen handmatig adressen toevoegen uit de B2B NL Database wanneer onderstaande instelling staat aangevinkt.

Handmatig toevoegen adressen B2B NL Database CallMonkey

small-number-6-callmonkey API

Je kunt ook zelf een koppeling maken. Gebruik hiervoor onze uitgebreide API.

API toevoegen van een adres in CallMonkey