B2B IP herkenning

Er zijn verschillende manier waarop je adressen kunt toevoegen. Een van de manieren is het automatisch herkennen van anonieme B2B bezoekers op je website.

Track en trace websitebezoekers

  1. Identificeer (anonieme) B2B websitebezoekers
  2. Track en trace het gedrag van de websitebezoeker
Leadscore card LeadBoxer in CallMonkey

Korte beschrijving

Anonieme B2B websitebezoekers worden door de software van LeadBoxer herkend o.b.v. het IP-adres van de organisatie en automatisch toegevoegd aan CallMonkey

Het gedrag van het websitebezoek en toekomstige bezoeken wordt bijgehouden en is zichtbaar in CallMonkey. Het gaat om;

  • De pagina’s die zijn bezocht
  • Het aantal keer dat de website is bezocht
  • De totale duur van alle website bezoeken

Wanneer er een e-mail met een link naar de website wordt gestuurd vanuit CallMonkey dan het gedrag van de bezoeker op de website automatisch getrackt en getracet.

 

Uitgebreide beschrijving

  • De software van LeadBoxer herkent websitebezoekers o.b.v. het IP-adres dat gekoppeld is aan een organisatie. De naam van de organisatie en het bijbehorende KvK-nummer wordt een keer per uur door CallMonkey opgehaald bij LeadBoxer.
  • In CallMonkey de organisatie o.b.v. het KvK-nummer gematcht met het overeenkomstige adres uit onze B2B NL Database. Deze database bevat alle 2,8 miljoen organisaties en bijna 3,3 miljoen contactpersonen in Nederland.
  • De organisatie gegevens (o.a. rechtsvorm, branche, aantal werknemers en geografische) en de contactpersoon gegevens worden toegevoegd en in de geselecteerde campagne geplaatst.
  • Wanneer de websitebezoeker opnieuw de website bezoekt (al dan niet n.a.v. het klikken op een e-mail die verstuurd is vanuit CallMonkey) worden de gegevens automatisch geüpdatet in CallMonkey.
De adressen uit LeadBoxer worden automatisch ontdubbeld

Abonnement toevoegen

Ga naar ‘Integraties’ en klik bij de LeadBoxer integratie op ‘Bekijk integratie’.

bekijk integratie LeadBoxer in CallMonkey Sales Acceleration

Koppel je CallMonkey account met LeadBoxer. Voeg een abonnement toe of maak gebruik van het gratis proefabonnement.

Abonnement LeadBoxer proefperiode in CallMonkey Sales Acceleration

– Betaald abonnement
Klik op ‘Abonnement toevoegen’ om het abonnement te activeren.

Betaald abonnement LeadBoxer in CallMonkey Sales Acceleration

Wanneer je het abonnement niet verlengd dan verschijnt onderstaande melding.

Abonnement LeadBoxer niet verlengen in CallMonkey Sales Acceleration

Wanneer je het abonnement niet verlengt dan worden de reeds toegevoegde adressen via LeadBoxer NIET meer getrackt en getracet. De dataset uit de Lead Pixel wordt verwijderd.

De dataset bij LeadBoxer wordt verwijderd wanneer je je abonnement niet verlengd.

Wanneer je een nieuw abonnement toevoegt wanneer het oude abonnement is verlopen ontvangt je een nieuwe Lead Pixel met daarin een nieuwe dataset.

– Proefabonnement
Klik op ‘Start gratis proefabonnement’ om het gratis proefabonnement te activeren. Het proefabonnement wordt automatisch stopgezet na 2 weken. Je ontvangt een e-mail aan het eind van het proefabonnement. Je kunt op elk gewenst moment een betaald abonnement nemen.

Land en Campagne

Selecteer het land en de campagne waar de organisaties vanuit LeadBoxer aan toegevoegd moeten worden.

Land en Campagne LeadBoxer in CallMonkey Sales Acceleration

Wanneer je het land Nederland hebt gekozen kun je de adressen alleen maar toevoegen aan een Type Campagne Adres Selecter. Maak een keuze uit de lijst of klik op ‘Campagne aanmaken’ om een nieuwe campagne aan te maken.

Adres selecter campagne in CallMonkey Sales Acceleration

Je kunt alleen deze type campagnes gebruiken omdat de adressen vanuit LeadBoxer eerst worden gematcht met onze B2B NL Database o.b.v. KvK-nummer. Na de match worden extra organisatie kenmerken toegevoegd en wordt het adres in de campagne geplaatst.

Gegevens B2B NL Database in CallMonkey

LeadBoxer Lead Pixel

Voeg de de Lead Pixel (JavaScript code snippet) van LeadBoxer toe aan de broncode van van alle website pagina’s die je wilt tracken.

Leadpixel van LeadBoxer in CallMonkey Sales Acceleration

Ga naar LeadBoxer voor meer informatie over de Lead Pixel. De Lead Pixel kan ook toegevoegd worden aan Google Tag Manager.

LeadBoxer Dataset

Wanneer je een LeadBoxer abonnement toevoegt dan wordt er een dataset aangemaakt bij LeadBoxer. Alle geïdentificeerde websitebezoekers worden gekoppeld aan deze dataset.

Dataset van LeadBoxer in CallMonkey Sales Acceleration

Wanneer je een LeadBoxer abonnement toevoegt dan wordt er een dataset aangemaakt bij LeadBoxer. Alle geïdentificeerde websitebezoekers worden gekoppeld aan deze dataset.

De dataset en alle gekoppelde gegevens bij LeadBoxer worden verwijderd wanneer je je abonnement niet verlengd. De gegevens in CallMonkey worden NIET verwijderd.