CallMonkey-tegoed-aankopen-in-CallMonkey

Aandachtspunten

• Je kan betalen met creditcard of iDEAL
  • Wanneer je CallMonkey tegoed lager is dan € 10,- wordt er een notificatie e-mail gestuurd.

Order aanmaken

Klik op het gele vlak bedrag veld of selecteer ‘Tegoed inkopen’ in het hamburger menu callmonkey-tegoed-hamburger-menu-icoontje-in-callmonkey .

callmonkey-tegoed-tegoed-inkopen-in-callmonkey

small-number-1-callmonkey Vul het factuuradres in.

callmonkey-tegoed-adresgegevens-factuur-in-callmonkey

small-number-2-callmonkey Vul het gewenste bedrag in en klik op ‘Order aanmaken’.

callmonkey-tegoed-vul-een-bedrag-in-callmonkey

De Order is aangemaakt.

Gegenereerde-order-in-CallMonkey

small-number-3-callmonkey Klik op ‘Betaling afronden’ om de Order te betalen.

Klikt op de knop ‘Betaal later’ wanneer je de Order later wilt betalen.

Direct nadat de order is aangemaakt wordt er een e-mail verstuurd met de order als .pdf in de bijlage.

email-nieuwe-order-aangemaakt-in-CallMonkey

small-number-4-callmonkey Selecteer de gewenste betaalmethode.

betalen-via-credit-card-of-ideal-in-CallMonkey

Klik op de opties ‘Credit Card’ om te betalen met creditcard en vul de gegevens in.

betalen-met-credit-card-in-CallMonkey

Klik op de opties ‘iDeal’ als je wilt betalen met iDeal. Klik op de naam van de bank en je komt direct in het scherm van je bank waar je de betaling kan verrichten.

betalen-met-ideal-in-CallMonkey

Nadat de betaling is verwerkt wordt het tegoed direct bijgeschreven aan het CallMonkey tegoed. Je ontvangt ook een e-mail met de factuur in de bijlage.

Email-factuur-verwerkt-in-CallMonkey
Wanneer de order is betaald verdwijnt de order uit het orderoverzicht.

Later betalen

Klik op het gele vlak bedrag veld of selecteer ‘Tegoed inkopen’ in het hamburger menu callmonkey-tegoed-hamburger-menu-icoontje-in-callmonkey .

callmonkey-tegoed-tegoed-inkopen-in-callmonkey

Ga naar het tabblad ‘Orders’ en klik op de groene knop ‘Betaal’.

Overzicht-orders-in-CallMonkey

Het scherm Order betalen opent. Zie hieronder om de Order te betalen.

Factuur downloaden

Klik op het gele vlak bedrag veld of selecteer ‘Tegoed inkopen’ in het hamburger menu callmonkey-tegoed-hamburger-menu-icoontje-in-callmonkey .

callmonkey-tegoed-tegoed-inkopen-in-callmonkey

Klik op het tabblad ‘Facturen’ en vervolgens op het download icoontje icoontje downloaden CallMonkey om de factuur te downloaden.

Overzicht-facturen-in-CallMonkey