Campagnes

Campagnes een nieuwe campagne aanmaken in CallMonkey

Aandachtspunten

• Nieuwe adressen kunnen geïmporteerd worden in een bestaande campagne
  • Selecteer de gebruikers die op de campagne mogen werken
  • Maak een nieuwe campagne aan als bepaalde gebruikers niet op een bestaande campagne mogen werken

Campagne aanmaken

Bekijk ook de video over het aanmaken van campagnes.

small-number-1-callmonkey  Campagne aanmaken
Klik op het groene plusje Icoon toevoegen in CallMonkey, selecteer het land, type campagne (wanneer je Nederland hebt geselecteerd), geef de campagne een naam en selecteer een formulier.

Nieuwe campagne aanmaken in CallMonkey outbound callcenter software

Klik op de naam van een campagne om een bestaande campagne aan te passen.

small-number-2-callmonkey  Type campagne
Wanneer je Nederland als land selecteert dan verschijnt er een extra veld, type campagne.

Type campagne in CallMonkey outbound callcenter software

Selecteer ‘Adres selecter (bèta) wanneer je de adressen wilt selecteren vanuit onze adres selecter. Onze adres selecter bevat alle 2,8 miljoen organisaties in Nederland. De database wordt maandelijks geüpdatet met;.

• Adreswijzigingen
  • Nieuwe KvK-inschrijvingen
  • Uitschrijvingen
  • Faillissementen
  • Surseances

Selecteer ‘Zelf toevoegen (importeren en/of handmatig)’ wanneer je zelf adressen wilt toevoegen via onze import wizard, via de API of handmatig door gebruikers.

small-number-3-callmonkey  Campagne informatie
De informatie in dit veld verschijnt voor de gebruikers op de startpagina wanneer de desbetreffende campagne wordt geselecteerd.

Campagne informatie startpagina in CallMonkey
Campagne-naam-en-formulier-selecteren-in-CallMonkey

small-number-4-callmonkey Adres samenvatting
Een samenvatting van de belangrijkste velden kunnen bovenin de contactpagina getoond worden. De samenvatting verschijnt dan automatisch tussen de header en de adres score.

Campange adres samenvatting in CallMonkey

Selecteer de herkomst van het veld en klik op het invoeg veld om het toe te voegen aan de adres samenvatting.

Campagne-adres-sammenvatting

small-number-5-callmonkey Maximale contactpogingen
Per campagne kan het maximale aantal contactpogingen worden ingesteld.

Deze instelling vervalt automatisch wanneer er minimaal één keer contact is geweest met de juiste contactpersoon.

–  Maximaal aantal contactpogingen
Een adres wordt automatisch afgevoerd wanneer een maximaal aantal contactpogingen is bereikt.

Wanneer het maximaal aantal contactpogingen is bereikt wordt het adres automatisch opgeslagen met de standaard resultaatcode ‘Maximaal aantal contactpogingen’.

Campagne maximaal aantal contactpogingen in CallMonkey

–  Maximaal ‘Geen contact’
Een adres wordt automatisch afgevoerd wanneer het aantal ‘Geen contact’ is bereikt.

Wanneer het aantal ‘Maximaal ‘Geen contact” (resultaatcodes met de contact prioriteit ‘1 (Heel laag/geen contact)’ wordt bereikt, dan wordt het adres automatisch afgevoerd met de resultaatcode ‘Maximaal ‘Geen contact”.

Campagne maximaal geen contact in CallMonkey

small-number-6-callmonkey Adressen vrijgeven
Wanneer er eenmaal contact is geweest met de juiste contactpersoon (gekwalificeerde prospect) dan blijft het adres gekoppeld aan de desbetreffende gebruiker.

Door adressen vrij te geven (bijvoorbeeld i.v.m. ziekte) komen deze adressen bij andere gebruiker naar voren in de contactlijst.

Campagne adressen vrijgeven in CallMonkey

De adressen worden automatisch vrijgegeven na het verstrijken van de aangegeven opvolgdatum.

Campagne adressen vrijgeven na x uur in CallMonkey

small-number-7-callmonkey Doorschakelen
Gebruik doorschakelen wanneer een gebruiker bestaande gesprekken mag doorschakelen naar een voorgedefinieerd telefoonnummer. Een voorbeeld hiervan het het doorschakelen het telefoonnummer 0900 – 666 1000 van het Bel-met-niet register.

Doorschakelen van telefoongesprekken in CallMonkey Outbound telemarketing software
Doorschakelen is alleen mogelijk in combinatie met onze geïntegreerde softphone.

De knop doorschakelen verschijnt automatisch in het scherm van  de gebruiker wanneer er verbinding is gemaakt.

Doorschakelen in adres detail scherm van CallMonkey Outbound Telemarketing software

small-number-8-callmonkey Standaard telefoonnummer
Selecteer een telefoonnummer dat als standaard naar voren moet komen op de contactpagina.

Campagne standaard telefoonnummer selecteren in CallMonkey

Wanneer je een standaard telefoonnummer selecteert kan er worden aangeven of er direct automatisch gebeld moet worden of met een vertraging in seconden.

Wanneer er een vertraging wordt opgegeven dan wordt er het telefoonnummer na het aangegeven aantal seconden automatisch gebeld. De gebruiker heeft dan extra voorbereidingstijd.

Wanneer er ‘Geen voorgeselecteerd telefoonnummer’ wordt geselecteerd of wanneer het geselecteerde nummer niet aanwezig is, verschijnt de belknop in het grijs.

Voeg telefoonvelden toe aan het formulier dat gekoppeld is met de campagne wanneer er een telefoonveld ontbreekt.

Wanneer er een standaard telefoonnummer is geselecteerd verschijnt deze als standaard in de telefoon pulldown op de contactpagina.

Campanges standaard telefoonnummer in CallMonkey

small-number-9-callmonkey Adressen ontdubbelen
Je kunt adressen ontdubbelen op basis van een veld. Je kunt ontdubbelen op tekst-, e-mail-, telefoon- en nummer velden.

Campagne adressen ontdubbelen in CallMonkey

Tijdens het importeren wordt het bestand automatisch ontdubbeld op basis van het geselecteerde veld.

small-number-1-callmonkey small-number-1-callmonkeyGebruiker(s) koppelen
Koppel als laatste de gebruiker(s) die de adressen in deze campagne mogen contacteren.

Campagne koppelen van gebruikers aan een campagne in CallMonkey

Campagne kopiëren

Klik op het icoontje kopiëren Een item kopiëren in callmonkey om een bestaande Campagne te kopiëren.

Campagnes overzicht campagnes in CallMonkey
Allen de campagne instellingen worden gekopieerd, niet de adressen in de campagne

Campagne inactief maken

Klik op het groene vinkje Een Item actief of inactief maken in callmonkey om een campagne inactief te maken.

Campagnes overzicht campagnes in CallMonkey

Er verschijnt er een pop-up wanneer er adressen zijn in de campagne.

waarschuwing-campagne-inactief-maken-in-CallMonkey

Wanneer de campagne inactief wordt gemaakt kunnen de gebruikers de campagne niet meer selecteren op de startpagina.

Campagne verwijderen

Klik op het verwijder icoontje Een item verwijderen in callmonkey.

Campagnes overzicht campagnes in CallMonkey

Er verschijnt er een pop-up wanneer er adressen zijn in de campagne.

Campagne campagne verwijderen in CallMonkey
De campagne en de adressen binnen de campagne worden voor altijd verwijderd. Dit kan niet worden hersteld.

Vervolgstappen

• Controleer of er een een abonnement is toegewezen aan de gebruikers die zijn toegevoegd aan de campagne.