Telefonie

Er zijn verschillende manieren waarop je kan bellen;

Alle manieren werken op dezelfde manier. De gebruiker klikt op de belknop en het telefoonnummer wordt direct gebeld.

Geïntegreerde softphone

Maak gebruik van onze geïntegreerde softphone. Je hoeft geen plugins of andere software te installeren, alles vanuit de browser.

Lees meer over het activeren van onze geïntegreerde softphone.

Softphone CallMonkey op contactpagina

Het enige dat je nodig hebt is de SIP-gegevens van je VoIP Provider. Selecteer één van onze partners wanneer je nog geen VoIP Provider hebt.

Externe softphone

Telefonie X-Lite en 3CX softphone in CallMonkey

Download een gratis softphone zoals 3CX of X-Lite en vul de SIP gegevens in van je VoIP Provider. Kies één van onze partners wanneer je nog geen VoIP Provider hebt.

Lees meer over het downloaden en installeren van een externe softphone.

Bellen met Skype

skype-logo-callmonkey-e1452114009179

Skype is ook een externe softphone waarbij je echter geen externe VoIP Provider nodig hebt.

Selecteer het telefoon protocol Skype (skype:) bij de gebruikers wanneer je wilt bellen met Skype.

Telefonie instellen telefoon protocol Skype in CallMonkey

Mobiele telefoon

Het is heel eenvoudig om te bellen via je mobiele telefoon. De app Remote Phone Call zorgt ervoor dat het te bellen nummer automatisch vanaf je mobiele telefoon wordt opgestart.

Lees meer over het downloaden en installeren van Remote Phone Call.